ICEHOTEL

Case

Under årens lopp har vi på ICEHOTEL haft förmånen att samarbeta med några av världens mest kända varumärken, både i Jukkasjärvi och i andra delar av världen. Vi har bidragit med vår världsledande kunskap inom is och snö och resultatet har blivit häpnadsväckande.

Nedan återfinns några av våra senaste projekt. Vill du veta mer är du som alltid välkommen att kontakta oss.

ICEHOTEL CREATIVE EXPERIENCE

Dan Hollström:
dan.hollstrom@icehotel.com +46 (0) 70 668 55 46

Petra W Lindh:
petra@icehotel.com +46 (0) 70 668 03 58

Åsa Ribbing:
asa@icehotel.com +46 (0) 70 669 98 19

Chanel

ICEHOTEL ansvarade för uppbyggnad av catwalk under Chanels modevisning i Paris.

The Chanel 2010/2011 show gav miljöfrågan fokus när ett 265 ton tungt isberg från Torneälven besteg catwalken. Medan modellerna gick visningen smälte isen långsamt ner och antog nya formationer.

 

VIP-läktare och sponsorskyltar till Svenska Cupen

ICEHOTEL ansvarar för VIP-läktare och sponsorskyltar i is till matcher i Svenska Cupen under våren 2014.

Mitt kök Sverigeresan

Tillsammans med några av Sveriges främsta kockar och dryckexperter reste is från Torneälven runt i Sverige under fem veckor. ICEHOTEL bidrog med is under hela turnén. Glas och tallrikar gjorda av Torneälvens is fick ett stort utrymme i showen som sändes i TV4 Nyhetsmorgon varje vecka.

BMW

När BMW spelade in reklamfilm i Sydafrika fanns is från Torneälven på plats. ICEHOTEL byggde upp en miljö helt i is speciellt för varumärket där stora delar av reklamfilmen spelades in.

Caught by Umeå

Umeå är kulturhuvudstad 2014. Under en lång Europaturné med syfte att visa upp Sverige fanns ICEHOTEL på plats och skulpterade live i städer som Barcelona, Paris, London, Warszawa och Hamburg.

Absolut Vodka

Tillsammans med Absolut Vodka har vi utvecklat ett stort antal projekt. Bland annat en fotokampanj tillsammans med Versace. Herb Ritts var fotograf och bland modellerna märktes Kate Moss, Naomi Campbell och Marcus Schenkenberg. Kate Moss poserade för fotografen inuti en isskulptur i -40° C!