ICEHOTEL

SONG OF LOTUS av Kestutis Musteikis & Vytautas Musteikis. Foto: Christopher Hauser.

Deluxesvit

Deluxesviten är möblerad med en stor säng och sittgrupp av is och snö, egen bastu och toalett i direkt anslutning till rummet Den här sviten är verkligen något utöver det vanliga – perfekt för speciella tillfällen. Se prislista för boende säsongen 2014-15 här (pdf) Bilder av vår Deluxesuite Song of Lotus hittar du i bildspelet till vänster.

Läs mer Boka nu
BEFORE THE BIG BANG av Rob & Timsam Harding. Foto: Christopher Hauser

Konstsvit

Alla konstsviter är individuellt designade och vackert handskulpterade av handplockade kreatörer från hela världen med en mängd olika bakgrunder. Kanske bor du i en svit skapade av två franska arkitekter, eller svenska industridesigners, eller en spansk träskulptör och hans son. Du kan läsa mer om våra konstnärer här och se fler bilder på rummen här. Se prislista för boende säsongen 2014-15…

Läs mer Boka nu
Northern Lights Rum: Arne Berg 2012-13 Foto: Paulina Holmgren

Norrskensrum

En konstinstallation av ljus, is och snö; och vår hyllning till det mystiska norrskenet! Sov med Aurora Borealis dansande över ditt huvud. Rymliga rum dekorerade med ljuskonst. Se prislista för boende säsongen 2014-15 här (pdf)

Läs mer Boka nu

Isrum

Bo enkelt men bekvämt i våra isrum. Utsmyckningar i is. Se prislista för boende säsongen 2014-15 här (pdf)

Läs mer Boka nu

Snörum

Enkla och rymliga rum gjorda helt i snö. Du sover gott på renfällar i minusgrader. Se prislista för boende säsongen 2014-15 här (pdf)

Läs mer Boka nu