ICEHOTEL

Photo: Paulina Holmgren

Work here

Below you find our latest job openings. In order to work for ICEHOTEL, we require that you are fluent in Swedish.

Take the opportunity to work with one of Sweden’s most famous brands. Each year, ICEHOTEL in Jukkasjärvi attracts guests from over 80 countries all over the world.

As an employee at ICEHOTEL, you are an important part of the guest experience.  We always value service minded people with an open attitude.

Welcome to apply!

 

In order to work for ICEHOTEL, we require that you are fluent in Swedish. For artist applications, please contact art@icehotel.com.

ICEHOTEL AB
Marknadsvägen 63
981 91 Jukkasjärvi
Tel: 0980-668 00

Lediga tjänster - Ekonomichef

Som ekonomichef har du ett helhetsansvar för att utveckla och löpande förbättra företagets ekonomistyrning och du ingår i företagets ledningsgrupp. Du kommer att ha personalansvar för 3 personer där även personalansvarig ingår. Du rapporterar direkt till VD.

Arbetet innebär totalansvar för bolagets redovisning, vilket inkluderar koncernredovisning, bokslutsarbete, moms och skatter och det löpande arbetet. Vidare ingår framtagning av ekonomiska rapporter, budgetering och prognoser, likviditetsplanering.

Läs mer >>

Lediga tjänster - Skoter/vildmarksguide

Din största arbetsuppgift kommer att vara att förbereda och genomföra guidade turer och arrangemang i vintermiljö.Vi erbjuder ett brett urval av aktiviteter så som snöskotersafari, snöskovandring, älgsafari och för kund unika program.

Du som söker, bör ha god social kompetens, vara utåtriktad, stresstålig och noggrann. Du bör vara bekväm med att jobba i grupp såväl som individuellt.

Du skall vara trygg i dig själv och vara van att vistas i vildmark, då du ofta är själv ansvarig för grupper upp till 16 personer utan förkunskaper.

Läs mer >>

Lediga tjänster - Mekaniker/Lastbilschafför

Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara service, reparationer och underhåll av våran maskinpark, (snöskotrar, bilar, släp, källkar mm.) I tjänsten förekommer också transporter med lastbil och bil med släp. Du som söker, bör ha god social kompetens, vara utåtriktad, stresstålig och noggrann. Du bör även vara van att arbeta i grupp och lösa problem som kan uppstå. Du bör ha vana från bil/skoter verkstad. Engelska och B,C-körkort är ett krav.

Läs mer >>

Lediga tjänster - lokalvårdare

Arbetsuppgifter: Städning av hotellrum,hotellstugor,konferensanläggningar, receptionsbyggnad,bastuavdelningar, restauranger,produktionshall samt vår shop. Utöver detta ingår även tvätt och mangling av hotellinne samt restaurangernas dukar.

Skiftgång med helgarbete.

Läs mer >>

Lediga tjänster - guide

Som guide har du ett varierat arbete där du ger bästa tänkbara service till våra gäster som valt att besöka/övernatta i ICEHOTEL i -5°C . Du kommer också att arbeta som bussvärdinna.

Du kommer att guida grupper på svenska och engelska och ev. ett tredje språk samt informera våra övernattande gäster om hur man övernattar i kyla. Du kommer också som bussvärd/värdinna följa med våra avresande gäster till flygplatsen samt möta ankommande gäster.

Läs mer >>

Lediga tjänster - Restaurang och bar

Mat är viktigt för oss på ICEHOTEL och vi tror att det är lika viktigt för våra gäster. Vi erbjuder både finare middagar i vår restaurang och enklare gemyt på Hembygdsgården. Vår ICEBAR är välbesökt under vintern.

Inför vintersäsongen söker vi personal till våra restauranger och barer i Jukkasjärvi, både inom kök och servis.

Läs mer om våra restauranger här.

Här hittar du samtliga platsannonser inom kök/restaurang>>

Lediga tjänster - Personal till ICEHOTEL shop

ICEHOTEL har en välbesökt shop. Vi ligger centralt placerade på området och har en nära kommunikation med både övernattande gäster och dagsbesökare.

Arbetet innebär sedvanliga butiksgöromål såsom kassahantering och uppackning av varor. Social förmåga är av största vikt då vi har en nära kommunikation med våra kunder.

Skiftgång med helgarbete.

Läs mer >>

Lediga tjänster - värdar

Som värd är arbetet omväxlande och tempofyllt. Din huvudsakliga roll är, oavsett utomhustemperatur, att ta hand om våra gäster på ett varmt och professionellt sätt.

Du bemannar en av våra dygnet runt öppna receptioner i anslutning till ICEHOTELoch är lyhörd för gästernas önskemål.

Läs mer >>