ICEHOTEL

Lediga tjänster – ekonomichef

Ta chansen att jobba med ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken. ICEHOTEL i Jukkasjärvi  lockar varje år gäster och besökare från 80 länder. Hotellet är ett årligt och världsunikt konstprojekt av snö och is från Torne älv som skapas av 40 kreatörer och designers från hela världen.

Nu söker vi en duktig ekonomichef med ledaregenskaper.

Om tjänsten

Som ekonomichef har du ett helhetsansvar för att utveckla och löpande förbättra företagets ekonomistyrning och du ingår i företagets ledningsgrupp. Du kommer att ha personalansvar för 3 personer där även personalansvarig ingår. Du rapporterar direkt till VD.

Arbetet innebär totalansvar för bolagets redovisning, vilket inkluderar koncernredovisning, bokslutsarbete, moms och skatter och det löpande arbetet. Vidare ingår framtagning av ekonomiska rapporter, budgetering och prognoser, likviditetsplanering.

Vi söker någon som har det mesta av följande:

  • Har erfarenhet av hela ekonomiprocessen, gärna erfarenhet från mindre/medelstora företag.
  • Har ledarerfarenheter
  • Är civilekonom eller har motsvarande eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
  • Några års erfarenhet av ekonomiarbete med ansvar att ta fram material på ledningsnivå.
  • Bra kunskaper i engelska både i tal och skrift
  • Bra analytisk förmåga och goda excelkunskaper

Du bör vara en lösningsorienterad, välstrukturerad och noggrann person med en god förmåga till helhetssyn. Vi ser att du är operativt inriktad och prestigelös. Det kan vara en bonus om du har erfarenhet från turism.

Läs mer om företaget och hur vi arbetar här.

 

 

Frågor?

För ytterligare information eller frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta VD Monica Wollmén 070-668 08 46, monica@icehotel.com.

Hit skickar du din ansökan

Din ansökan vill vi ha senast 30 juni 2014 till personalansvarig Lotta Thulin, lotta@icehotel.com eller skicka till ICEHTOTEL AB, pers.avd, Marknadsvägen 63, 981 91 Jukkasjärvi. Vi behandlar ansökningarna löpande.