ICEHOTEL

Arktisk Hotell Stuga Photo by: Johan Broberg

Hotellstuga Arctic

Två separata sovrum, ett enkelrum och ett dubbelrum, totalt tre bäddar. Dubbelsängen är inte delningsbar. Badrum med dusch och toalett. Allrum med kylskåp och vattenkokare, TV samt telefon. Se prislista för boende säsongen 2013-14 här (pdf) Vi byter nu bokningssystem. Under tiden kommer vi tyvärr tvingas stänga vår onlinebokning. Kontakta vår bokningsavdelning så hjälper de dig vidare: Tel: +46 (0)…

Läs mer Boka nu
Kaamos Photo by: Johan Broberg

Hotellrum Kaamos

Kaamos är det finska ordet för polarnatt. Våra Kaamosrum består av två separata sovrum, ett enkelrum och ett dubbelrum, totalt tre bäddar. Dubbelsängen är inte delningsbar. Badrum med dusch och toalett. Allrum med kylskåp och vattenkokare, TV samt telefon. Se prislista för boende säsongen 2013-14 här (pdf)

Läs mer Boka nu
Nordisk Hotell Stuga Photo by: Johan Broberg

Nordisk hotellstuga

Två separata sovrum; ett rum med delbar dubbelsäng och ett sovrum med våningssäng. Allrum med kylskåp och vattenkokare, TV samt telefon. Badrum med dusch och toalett. Modern skandinavisk design i ljusa färger. Se prislista för boende säsongen 2013-14 här (pdf)  

Läs mer Boka nu
Camp Väkkärä

Vildmarkscamp

Bo i den lappländska vildmarken med naturen som granne. Övernattningstur med hundspann eller snöskoter. Läs mer under våra aktiviteter.  

Läs mer Boka nu