ICEHOTEL

Foto: Johan Broberg

Hotellstuga Arctic | från 890 kr

Två separata sovrum, ett enkelrum och ett dubbelrum, totalt tre bäddar. Dubbelsängen är inte delningsbar. Badrum med dusch och toalett. Allrum med kylskåp, vattenkokare och TV. Frukost är inkluderat. Priser: Enkelrum 890 kr Dubbelrum 990 kr Barn upp till 6 år bor gratis.

Läs mer Priser & bokning
Foto: Johan Broberg

Hotellrum Kaamos | från 890 kr

Dubbelrummen är stora och ljusa likt Kaamos – midvinterljuset; och inredda med modern skandinavisk känsla. Dubbelsäng som i vissa rum är delningsbar (Kaamos tvåbäddsrum). WiFi, TV och vattenkokare finns tillgängligt på alla rum. Badrum med dusch och toalett. Frukost är inkluderat. Priser: Enkelrum 890 kr Dubbelrum 990 kr Barn under 6 år bor gratis.

Läs mer Priser & bokning
Foto: Johan Broberg

Nordisk hotellstuga | från 890 kr

Två separata sovrum; ett rum med delbar dubbelsäng och ett sovrum med våningssäng. Allrum med kylskåp, vattenkokare, TV. Badrum med dusch och toalett. Modern skandinavisk design i ljusa färger. Frukost är inkluderat. Priser: Enkelrum 890 kr Dubbelrum 990 kr Barn under 6 år bor gratis.

Läs mer Priser & bokning
Foto. Ted Logardt

Camp Pouno

3 timrade kåtor med totalt 12 bäddar. Bastu och självhushåll. Campen är försedd med kamin och enklare kokplatta, maten lagas med fördel utomhus över öppen eld. Färdiga middagskassar med norrländska råvaror för tillagning finns att köpa till från ICEHOTELs restaurang för den som så önskar. För den fiskeintresserade erbjuder vi såväl skräddarsydda som färdigpaketerade fiskeresor men våra camper passar också för den som vill tillbringa…

Läs mer Priser & bokning
Middag i stugan. Foto: Markus Alatalo

Camp Luspen

Bo i den lappländska vildmarken med naturen som granne. Timmerstuga med kamin. Totalt 12 bäddar fördelat på storstuga, lillstuga och extrabäddar. Stugan erbjuder självhushåll med spis och ugn. Färdiga middagskassar med norrländska råvaror för tillagning finns att köpa till från ICEHOTELs restaurang för den som så önskar. För den fiskeintresserade erbjuder vi såväl skräddarsydda som färdigpaketerade fiskeresor men våra camper passar också för den…

Läs mer Priser & bokning