ICEHOTEL

Foto: Johan Broberg

Hotellstuga Arctic

Två separata sovrum, ett enkelrum och ett dubbelrum, totalt tre bäddar. Dubbelsängen är inte delningsbar. Badrum med dusch och toalett. Allrum med kylskåp och vattenkokare, TV samt telefon.  

Läs mer Boka nu
Foto: Johan Broberg

Hotellrum Kaamos

Dubbelrummen är stora och ljusa likt Kaamos – midvinterljuset; och inredda med modern skandinavisk känsla. Dubbelsäng som i vissa rum är delningsbar (Kaamos tvåbäddsrum). WiFi, TV, telefon och vattenkokare finns tillgängligt på alla rum. Badrum med dusch och toalett.  

Läs mer Boka nu
Foto: Johan Broberg

Nordisk hotellstuga

Två separata sovrum; ett rum med delbar dubbelsäng och ett sovrum med våningssäng. Allrum med kylskåp och vattenkokare, TV samt telefon. Badrum med dusch och toalett. Modern skandinavisk design i ljusa färger.  

Läs mer Boka nu

Camp Pouno

3 timrade kåtor med totalt 12 bäddar. Bastu och självhushåll. Campen är försedd med kamin och enklare kokplatta, maten lagas med fördel utomhus över öppen eld. Färdiga middagskassar med norrländska råvaror för tillagning finns att köpa till från ICEHOTELS restaurang för den som så önskar. För den fiskeintresserade erbjuder vi såväl skräddarsydda som färdigpaketerade fiskeresor men våra camper passar också för den som vill tillbringa…

Läs mer Boka nu
Middag i stugan. Foto: Markus Alatalo

Camp Luspen

Bo i den lappländska vildmarken med naturen som granne. Timmerstuga med kamin. Totalt 12 bäddar fördelat på storstuga, lillstuga och extrabäddar. Stugan erbjuder självhushåll med spis och ugn. Färdiga middagskassar med norrländska råvaror för tillagning finns att köpa till från ICEHOTELS restaurang för den som så önskar. För den fiskeintresserade erbjuder vi såväl skräddarsydda som färdigpaketerade fiskeresor men våra camper passar också för den…

Läs mer Boka nu